KİLİS / MERKEZ - Hasan Sünnüoğlu İlkokulu

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ÖLÜMÜNÜN 85.YIL DÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILDI.

Cumhuriyetimizin kurucu önderi Gazi Muıstafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Okul Müdürümüz Yılmaz Kaçmaz anma merasimi nedeniyle; "İki hafta önce Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıl Dönümü'nü coşkuyla kutlarken bugün kurucu önderimiz Gazi'yi hasret, özlem ve minnetle yad ediyoruz. O'nun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ve güçlü devlet-güçlü millet haline gelme ülküsünü kendimize düstur edinmek zorundayız. Bu anlamlı merasim için tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye açıklamada bulundu.

Biz de başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, O'nun silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı Şehitleri-Gazileri olmak üzere bu vatan için Cihan Harbi'nde, Kore'de, Kıbrıs'ta, Irak'ta, Suriye'de, 15 Temmuz'da, teröre karşı operasyonlarda canını hiçe saymış tüm kahraman şehitlerimizi ve hayatta olmayan gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Hayatta olan tüm gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Gazi Mustafa Kemal Atatürk13-11-202313-11-202313-11-202313-11-202313-11-2023

Yayın: 13.11.2023 - Güncelleme: 13.11.2023 16:24 - Görüntülenme: 79