KİLİS / MERKEZ - Hasan Sünnüoğlu İlkokulu

Hasan Sünnüoğlu İlkokulu

KAZIM KARABEKİR MAH. DR.HASAN KAMİL ALTINBAŞ CAD. NO 6 MERKEZ / KİLİS
Vizyon
Bilimin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,kendine güvenen katılımcı,çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin temel ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Öğrencilere ve velilere eğitimin günümüzdeki önemini ve vazgeçilmez olduğunu kabul ettirip, öğrencilerin başarı düzeyini il ve çevre bazında arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Dürüstlükten ayrılmayan,doğru söyleyen, insanlarla iyi ilişkiler kuran,Vatanını ve Milletini seven saygılı,sorgulayan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Şahsi Araç ve Minibüs