KİLİS / MERKEZ - Hasan Sünnüoğlu İlkokulu

May

Okulumuz Müdür Yardımcısı Adil Emir Özgeriş, Sınıf Öğretmenleri Emine Kestane ve Funda Dalyanoğlu Erasmus 2023-1-TR01-KA121-SCH- 000164549 İşbaşı Gözlem Faaliyeti için 21-27 Nisan tarihleri arasında Budapeşte Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Varosliget Macarca-İngilizce İki Dilli İlköğretim Okulu)’ya konuk oldular.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

2024 YILI "OKULUM TEMİZ" BELGEMİZ YENİLENDİ

OKULUMUZDA I. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI BAŞLAMIŞTIR.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETEMİZ YAYINDA

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Hikaye Anlatma Yarışması düzenlenecektir. Yarışma şartnamesine ve afişi içeriktedir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Çalışması

Ara

Etkinlikle öğrencilerin dilimizin zenginliklerini farketmeleri ve söz varlıklarını geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Kas

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ÖLÜMÜNÜN 85.YIL DÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE ANILDI.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ŞEREFİNE OKULUMUZDA DÜZENLENEN 100 METRE KOŞU YARIŞINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

CUMHURİYETİMİZİN İLANININ 100. YILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI